Intervast is opgericht in 1994 met als doel om uw betrouwbare partner te worden bij alle zaken op het gebied van onroerend goed in Suriname. Van de aankoop van een bouwkavel, de nieuwbouw van uw droomhuis in Suriname tot aan de overdrachtsbegeleiding van een stuk grond of bestaande woning. Sinds 2010 zijn wij ook sterk actief in de verkoop van vastgoed in Spanje en in 2011 is daar Florida bijgekomen als laatste werkgebied. Intervast heeft zich hierdoor dan ook geprofileerd als de zonnige makelaar, immers in alle werkgebieden is de gemiddelde minimumtemperatuur ruim 23 graden Celsius.

Om deze vraag juist te kunnen beantwoorden, moet er een onderscheid worden gemaakt tussen eigendomspercelen aan de ene kant en grondhuur c.q. erfpachtpercelen aan de andere kant. Eigendomspercelen kan iedereen, dus ook iemand met de Nederlandse nationaliteit op zijn naam over schrijven. Grondhuur c.q. erfpachtpercelen zijn in principe alleen bestemd voor klanten met de Surinaamse nationaliteit. Via een stichting naar Surinaams recht kan u als niet-Surinamer ook in het bezit komen van een grondhuur of erfpachtgrond.

De woning wordt standaard sleutelklaar opgeleverd met een Europees keukenblok van 240 cm, volledige betegeling van douche en toilet tot aan plafondhoogte (!), sanitair, gestuukt en geschilderd, deuren en shutterramen en 20 cm verhoging gemeten ten opzichte van het maaiveld. Sleutelklaar betekent dus, dat u slechts de fittingen en de lampen hoeft te kopen en elektriciteit en watervoorziening hoeft te laten aan sluiten op uw woning. U kunt in de standaard woning dan ook gelijk wonen.
Maar omdat wij maatwerk leveren wordt er in de meeste gevallen door onze klanten gekozen voor meerwerk, zoals bijvoorbeeld een gegalvaniseerd gekleurd dak, boileraansluiting, dievenijzer, volledige betegeling van de woning en extra verhoging van de woning ten opzichte van het maaiveld.
De investering via Intervast heeft onze klantenkring geen windeieren gelegd. In Nederland en de rest van Europa kampen huiseigenaren met dalende prijzen, maar in Suriname hebben onze klanten via Intervast nog steeds een prijsstijging van zelfs 100% gehad op hun investering in Suriname.
Dit verschilt per woning. Een laagbouwwoning onder de 100 m² heeft een gemiddelde bouwtijd van 6 maanden, een hoge neuten woning tot 100 m² heeft een gemiddelde bouwtijd van 8 maanden.
Intervast is sinds 1994 actief op de Surinaamse vastgoedmarkt. Wij doen wat wij beloven… Ons trackrecord is uitstekend te noemen. Al onze verkavelingen zijn opgeleverd met elektriciteit en watervoorziening. Geen enkel project waaraan wij gewerkt hebben is mislukt. Onze verkavelingen zijn juist sterk in waarde gestegen!
Neen, wij bouwen uw droomhuis in Suriname ook op uw eigen perceel. Wel moet u de bouwgrond bouwrijp aanleveren, alvorens wij starten met de bouw.
Intervast levert maatwerk af. De bouw wordt van bouwtekening of vanaf stortwerk c.q. eerste steenlegging en de buitenkleuren van uw woning tot aan de oplevering door ons voor u verzorgd. Uw eigen idee of eigen bouwtekening wordt door ons omgezet in de realisatie van uw droomhuis in Suriname.
Neen, u betaalt bij laagbouwwoningen tot 100 m² in vier fasen, naar gelang de bouwvordering en bij hoge neutenwoningen in vijf fasen, uiteraard ook hier naar gelang de bouwvorderingen.
Ja, maar alleen onze eigen verkavelingsprojecten kunt u in termijnen betalen tegen een rentevergoeding per maand. Andere percelen die wij te koop aanbieden zijn van derden en dus zal daar helaas in principe wel gelden: boter bij de vis!
Staat uw vraag hier niet bij? Stel hier uw vraag en wij beantwoorden hem binnen 24 uur.