Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Intervast beheer b.v. is dé vastgoedpartner voor al uw vragen over onroerend goed in Suriname. Sinds 1994 heeft zij een trackrecord als vastgoed adviseur waar onze klanten letterlijk op kunnen bouwen !

Steeds vaker komt de vraag of wij onze diensten ook in Nederland aanbieden...... intervast beheer b.v. gaat deze uitdaging aan en lanceert een nieuw onderdeel aan onze dienstverlening.

Uitsluitend voor de Nederlandse markt lanceren wij Intervast makelaardij b.v. de officiële makelaar voor de regio Haaglanden.

De bekende slogan GELD LENEN KOST GELD, om consumenten af te houden van aankopen op krediet, geldt zeer zeker ook nog steeds. Met als enige kanttekening dat geld lenen nog nooit zo goedkoop is geweest !

Dit merken met name makelaars en autohandelaren in het duurdere segment. Nu het nog kan wil men een benzine auto met het liefst een dikke v8 rijden alvorens over te schakelen op een elektrische tesla.

In onze vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over "de herontdekking" van Suriname als stabiel investeringsland. We hebben het gehad over een miljarden US dollar investering die Suriname tegemoet kan zien als een Scandinavisch bedrijf één van de grootste waterkrachtcentrales die in Zuid Amerika gebouwd zal worden zal hebben gerealiseerd.

Na twee regeringsperiodes van de oud president, de heer Desiree Delano Bouterse, lijkt Suriname weer terug bij af. Al zullen velen beamen dat Suriname nu slechter af is door de torenhoge schulden waar Suriname door de regering van de afgelopen 10 jaar mee is opgescheept.

Maar....., met een hoofdletter M,......... schijn bedriegt: net als een fenix die uit haar as verrijst, is Suriname bezig met een inhaalrace om de verloren tijd van de afgelopen 10 jaar in te halen.

Pagina 1 van 3

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.