Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Ideale kluswoning (86m2) gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING!


De gunstige locatie is uitmuntend te noemen met de faciliteiten die zich in de directe omgeving bevinden. Zowel het winkelcentrum ‘ Savornin Lohmanplein’ als de tram/bushaltes bevinden zich op loopafstand. De actieve buurt is voorzien van de gewenste sportaccommodaties (voetbalverenigingen, zwemvereniging, sportscholen), diverse scholen en is het Haga Ziekenhuis eenvoudig bereikbaar.

-Vraag het woondossier aan per mail
-EIgendom
-Woning per direct beschikbaar
-VVE bijdrage €100, - per maand

Bekijk de woning op zowel ww.funda.nl als op www.intervastmakelaars.nl

https://www.funda.nl/koop/den-haag/appartement-88471816-okkernootstraat-158-a/

https://www.intervastmakelaars.nl/aanbod-nl/188/view/46-te-koop/10/okkernootstraat-158a-te-den-haag.html

 

Intervast beheer b.v. is dé vastgoedpartner voor al uw vragen over onroerend goed in Suriname. Sinds 1994 heeft zij een trackrecord als vastgoed adviseur waar onze klanten letterlijk op kunnen bouwen !

Steeds vaker komt de vraag of wij onze diensten ook in Nederland aanbieden...... intervast beheer b.v. gaat deze uitdaging aan en lanceert een nieuw onderdeel aan onze dienstverlening.

Uitsluitend voor de Nederlandse markt lanceren wij Intervast makelaardij b.v. de officiële makelaar voor de regio Haaglanden.

De bekende slogan GELD LENEN KOST GELD, om consumenten af te houden van aankopen op krediet, geldt zeer zeker ook nog steeds. Met als enige kanttekening dat geld lenen nog nooit zo goedkoop is geweest !

Dit merken met name makelaars en autohandelaren in het duurdere segment. Nu het nog kan wil men een benzine auto met het liefst een dikke v8 rijden alvorens over te schakelen op een elektrische tesla.

In onze vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over "de herontdekking" van Suriname als stabiel investeringsland. We hebben het gehad over een miljarden US dollar investering die Suriname tegemoet kan zien als een Scandinavisch bedrijf één van de grootste waterkrachtcentrales die in Zuid Amerika gebouwd zal worden zal hebben gerealiseerd.

Pagina 1 van 3

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.