Gramankondrestraat (Uitvlugt)

 94.495,00

Gramankondrestraat (Uitvlugt)

De ideale villa woning in een van de meeste gewilde buurten van Suriname…?  De woning is, na wellicht een verfbeurt in de door u zelf gewenste kleur, helemaal fris en nagenoeg instap klaar.

Het erf en de omgeving:
Het erf biedt voldoende ruimte om nadere activiteiten te kunnen ontplooien (bijv. een zwembad, speelplek etc.) Het perceel is ruim 30 meter breed en 22.5 meter diep. Dit brengt het totale oppervlakte op ruim 766m2. Het erf is volledig omrasterd met een loop- en een schuifpoort. De naastliggende woningen zijn bewoond en goed onderhouden. Tevens is het kleurenspel van de woning fleurig en kleurrijk. Op nog geen 5 loopminuten en bevindt zich de Kasabaholoweg met haar vele winkel aanbod en aanbod van openbaar vervoer naar het centrum.

Indeling woning:
De woning is te betreden op 2 manieren: vanuit de garage of vanuit het riante voorterras. De woonkamer die centraal is gepositioneerd is voorzien van een eethoek die op verschillende manieren is in te delen. De woning heeft en keuken die voldoende ruimte biedt om een eettafel te plaatsen, het “leefkeuken”gevoel komt hiermee sterk naar voren. De woning is voorzien van 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer is tevens voorzien van eigen bad en toilet. Het netto woonoppervlak is 150m2. De woning telt in totaal 2 badkamers. In de woning zijn nutsvoorzieningen op orde; stroom, koud water, warm water, durotank, hydrofoor, boiler etc. aanwezig.
Pluspunten woning:
De woning is voorzien van zowel 110v als 220v, afwatersysteem op het erf is tot in de details verzorgd. De beveiliging op de woning is op de juiste manier verwerkt. De garage is met een afstandsbediening te openen en te sluiten. De schutting is tevens voorzien van verlichting zodat het erf altijd  goed verlicht is.

Kort samengevat: Uitstekend onderhouden woning in een van de meest gewilde buurten van Paramaribo op 15 minuten van Paramaribo centrum.

Details

Prijs :  94.495,00
Item : Perceel & woningen
Grondtitel : Eigendom
Oppervlakte : 766 M²
Woonoppervlakte : 200
Wijk : Kwatta
Stad : Wanica
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 2
Water : ✔
Elektriciteit : ✔
Verharde wegen : ✔

Zoek op kaart

Contact


Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag


+31 (0)70 - 360 1569


info@intervast.nl

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.