Ivoorpalmstraat / Pinapalmstraat

99.500,00

Ivoorpalmstraat / Pinapalmstraat

: Deze ruime 3 slaapkamer bungalow in een fijne middenstandswijk is nu beschikbaar. De goed gebouwde en onderhouden woning is in 2015 gerealiseerd en is voorzien van alle gemakken. De woning beschikt over meerdere luxere wooncomponenten; zoals een voor als achter terras, garage, masterbedroom, 2 badkamers en buitenkeuken. Tevens is de woning gebouwd op een hoog gelegen hoekkavel en is het ruime perceel van 440 m2 voorzien van een volledige omrastering.

Het erf en de omgeving:

Het perceel heeft een frontbreedte 17.30 meter. De schutting is op een zodanige manier gerealiseerd dat beiden wegen goed zichtbaar zijn en eveneens goed zijn afgesloten. De schutting is voorzien van loop,- en autopoort en loopt door in de schutting van de naastliggende schutting. Het wegennet is in de directe omgeving volledig verhard en biedt snel toegang tot de cruciale verbindingswegen.

Indeling woning:
De woning is te betreden op 2 manieren vanuit de garage en de voordeur. De woonkamer is gecentreerd in de woning met een lengte breedte verhouding van ruim 6.8 meter en 3.8 meter. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken die een doorloop heeft naar de garage. Vanuit de keuken is het achterterras toegankelijk waar de buitenkeuken zich bevindt en de berging. De 3 slaapkamers zijn aan de linkerzijde van de woning gelokaliseerd en zijn aan elkaar verbonden door middel van een gang. Gescheiden toilet en badkamer. De masterslaapkamer is voorzien van haar eigen badvoorziening, toilet, wastafel en douche. Het totaaloppervlak van de woning bedraagt 160m2 ! In de woning zijn de nutsvoorzieningen op orde; stroom, koud water, warm water, durotank, hydrofoor, boiler, airco etc. zijn allemaal aanwezig.

 

Kort samengevat: Wenst u een fijn, nagenoeg instapklaar familiehuis in een goede middenstandomgeving? Dan is een bezichtiging van deze grote bungalow een must. Maak snel een afspraak met onze verkoopadviseurs.

Details

Prijs : 99.500,00
Item : Perceel & woningen
Oppervlakte : 440 m²
Woonoppervlakte : 160
Perceel : met laagbouw woning
adres : Ivoorpalmstraat / Pinapalmstraat
Wijk : Welgelegen
Stad : Paramaribo
Water : ✔
Elektriciteit : ✔
Verharde wegen : ✔

Zoek op kaart

Intervast op Facebook

Intervast Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Meld u dan hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.

Neem contact op

Intervast
van Marumstraat 43
2562 LR, Den Haag
Tel: +31 (0)70-3601569
Fax: +31 (0)70-3615953
Email: info@intervast.nl