Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Aanbod

Johan Abdoelrahiemstraat #21, omg. Ringweg

prijs
 89.995,00
BEKIJK FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

TE KOOP EN VOLLEDIG GERENOVEERD

Goed gelegen woning gelegen op 2 autominuten van de ringweg Noord te Paramaribo. De woning is gecentreerd gebouwd op een eigendomsperceel van 337 m2 en is voorzien van omrastering aan weerskanten. De straat is gelegen aan een uitstekende zandweg die direct is verbonden aan de Soekroedamlaan die zich weer verbindt met Nieuwe Charlesburgweg. De woning bevindt zich aan de Johan Abdoelrahiemstraat dat volledig is bebouwd en bewoond. In de omgeving zijn voldoende supermarkten en zijn er voldoende bushaltes.

 

De woning is voorzien van 3 slaapkamers, open keuken / woonkamer die is gekoppeld aan het voorterras, badkamer, apart toilet en een achterdeur. De woonoppervlakte bedraagt 108 m2 en is voorzien van meerdere fijne kozijnen die een gezond daglichtgehalte doorlaten. Dit fijne optrekje is recent volledig opgeknapt waarbij het terrein is voorzien van een modern grintbed.

Pak uw kans en wordt de trotse eigenaar van dit mooi stukje eigendom op een steenworp van het in ontwikkeling zijnde RING HARBOUR

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief