Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Aanbod

Ivoorpalmstraat / Pinapalmstraat

Suriname, Paramaribo, pinapalmstraat.
prijs
 94.950,00
468 m2
perceelsID
Aanwezig
140 m2
Waterleiding: Ja
Electriciteit: Ja
sl Woning | Ivoorpalmstraat / Pinapalmstraat perceel,paramaribo,suriname,woning,kavel,eigendom,intervast
Straat verlichting: Ja
Verharde wegen: Ja
3
2
1

Bekijk plattegrond

BG

prijs
 94.950,00
BEKIJK FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Ervaar het buiten wonen op 15 autominuten van het centrum. Heeft u altijd al willen wonen in Paramaribo stad, maar zonder de stadsdrukte van alle dag om u heen?

Het perceel gelegen aan de Ivoorpalmstraat en Pinapalmstraat biedt met 468 m2 voldoende privacy om in alle rust thuis te onthaasten van het drukke stadsleven. De hierop geprojecteerde woning is groot 140 m2 en is centraal op het perceel gebouwd. Door de gunstige hoekligging, is het perceel goed te bereiken, of je nu vanuit de Hendrikstraat, de Kwattaweg of zelfs via de Leidingen aan komt rijden, alternatieve routes genoeg om een drukke file te vermijden, wat ook een unieke sellingpoint van dit huis is te noemen.

De laagbouwwoning is in goede staat en bestaat uit een tuingerichte woonkamer, met doorloop naar een groot overdekt terras. Hierdoor is de ervaring met het buitenleven optimaal in de woning gerealiseerd.

Verder beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers en een grote woonkeuken, waar het heerlijk kokkerellen is, maar er toch feeling met de rest van de familie in de woonkamer gehouden kan worden, door de open structuur van de woning. Uiteraard zijn er diverse airco units in de woning aanwezig, om, indien gewenst, ook op een warme middag voor enige verkoeling te kunnen zorgen.Interne Financiering - Berekenen

%
jaar
%

Maandelijks
Maandelijks
jaar
%
jaar
jaar

Overzicht

Aflossing
Rente
Totaal te betalen

Aflossing
Rente
Onderhoud
Belastingen
Verzekering
Winst bij verhuur

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief