Intervast.nl MENU

Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Aanbod

5e Rijweg (La Poule / Kampong Baroe)

Suriname, Paramaribo,
prijs
 175.000,00
36328 m2
perceelsID
Aanwezig
168 m2
sl Woning | 5e Rijweg (La Poule / Kampong Baroe) perceel,paramaribo,suriname,woning,kavel,eigendom,intervast
5
3

Geen plattegrond beschikbaar

Geen Perceelkaart beschikbaar

prijs
 175.000,00
BEKIJK FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Een gespreid bedje bestaat niet……. Maar wat wij u nu te koop mogen aanbieden is the next best thing, kijkt u maar even met ons mee:

Aan de verharde Oost-West verbinding, op slechts 9 autominuten vanaf de brug van Uitkijk ligt de plantage “La Poule”. Hier is een sukadeverbouwbedrijf gevestigd, bestaand uit de hoofdwoning van de directeur, 2 verhuurklare bijgebouwen en opslag van de landbouwmaterialen en of oogst. Het bouwperceel is geheel toegankelijk.

Het grondstuk van dit sukadeverbouwbedrijf beslaat plusminus 4 hectaren, waarvan er op dit moment slechts 50% wordt gebruikt. De vraag naar sukade neemt toe, dus er is een uitbreiding aanwezig van 100% van de huidige productiecapaciteit. De andere helft van het bouwperceel is zonder grote kosten te gebruiken voor de uitbreiding van het sukadeverbouwbedrijf.

De titel van de grond is grondhuur. De potentiele koper kan de stichting waarin het bedrijf is opgenomen zonder grote kosten overnemen, maar het sukadeverbouwbedrijf overnemen in een andere rechtsvorm behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Het grote pluspunt van deze sukadeverbouwonderneming is de gegarandeerde afzet van de sukade oogst. Al 20 jaar wordt de totale oogst opgekocht door een fabriek die de sukade verwerkt in bakkerijproducten.

Om het plaatje compleet te maken, heeft de nieuwe eigenaar ook de beschikking over zijn eigen visgat en kunnen de twee bijwoningen makkelijk verhuurd worden aan vakantiegangers. De hoofdwoning beschikt over 3 ruime slaapkamers.

Maak kennis met deze unieke aanbieding, waar vind je vandaag de dag nog een fantastische locatie om privé te kunnen wonen met een werkend landbouwbedrijf in Suriname, waarbij de opbrengst van de oogst de woonlasten aanzienlijk kan verlichten.Interne Financiering - Berekenen

%
jaar
%

Maandelijks
Maandelijks
jaar
%
jaar
jaar

Overzicht

Aflossing
Rente
Totaal te betalen

Aflossing
Rente
Onderhoud
Belastingen
Verzekering
Winst bij verhuur

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief