Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Aanbod

Suri Village Prime, Beveiligd resort

Suriname, Paramaribo,
vanaf
 29.700,00
552 m2
perceelsID
Op aanvraag
Waterleiding: Ja
Electriciteit: Ja
sl Volledige Aanbod| | Verkavelings Project | Suri Village Prime, Beveiligd Volledige Aanbod| | Verkavelings Project | Suri Village Prime, Beveiligd resort
Straat verlichting: Ja
Verharde wegen: Ja
vanaf
 29.700,00
BEKIJK INTERNE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Suri Village Prime West Gate behoort tot een van Intervast haar vele aangeboden projecten in Suriname. Elk beschikbaar perceel begint in een verkavelingsproject ontwikkeld door een projectontwikkelaar. Alvorens de door u gekozen bouwkavel is bebouwd met uw (droom)woning heeft uw stuk grond al verschillende fases doorlopen.

BEVEILIGD RESORT

De eerste stap in een verkaveling project is het uitwerken de ideale lengte  / breedte verhouding dit wordt verwerkt in een projectkaart die wordt gebaseerd op de moederkaart van het project. Het vergunningsproces is een belangrijk onderdeel in een verkavelingsproject hierin worden de wetten en eisen vastgesteld waar uw kavel en toekomstige bebouwing aan moet voldoen; bekokering en de minimale bebouwing zijn punten die worden verwerkt in de vergunningen.

Na een goedgekeurde vergunning wordt het over het algemeen bebost terrein volledig omgeturnd tot een compleet nieuwe woonwijk met geschikte bouwkavels om uw (droom)woning te realiseren.
Elk perceel wordt voorzien van de noodzakelijk faciliteiten in zowel infrastructuur als in nutsvoorzieningen.

Elk project is uniek, elke kavel is uniek en ook elke woning is uniek. Het bezitten van een eigen stuk grond met de mogelijkheden om zowel te wonen als bedrijvigheid te ondernemen is must voor een ieder.

 Intervast heeft speciale prijsformuleringen bij de woningbouw mits u, uw bouwkavel heeft aangekocht bij Intervast.

Suri Village Prime West Gate heeft 89 kavels in totaal.

De noodzakelijk faciliteiten als gezondheidszorg, onderwijs, supermarkten en openbaar vervoer zijn in de nabij omgeving gevestigd verder is het project goed te bereiken met directe verbindingswegen.

Beschikbare kavels

Kavelnr Grootte Opties Optie Aanvragen Interne financiering Koopsom (€) Koopsom ($)

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief