Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Intervast beheer b.v. is dé vastgoedpartner voor al uw vragen over onroerend goed in Suriname. Sinds 1994 heeft zij een trackrecord als vastgoed adviseur waar onze klanten letterlijk op kunnen bouwen !

Steeds vaker komt de vraag of wij onze diensten ook in Nederland aanbieden...... intervast beheer b.v. gaat deze uitdaging aan en lanceert een nieuw onderdeel aan onze dienstverlening.

Uitsluitend voor de Nederlandse markt lanceren wij Intervast makelaardij b.v. de officiële makelaar voor de regio Haaglanden.

Want na een gedegen onderzoek naar de vastgoedmarkt en de behoefte van onze klantenkring aan een professionele Surinaamse vastgoedadviseur heeft Intervast beheer b.v. de knoop doorgehakt. Vanaf 3 januari kunt u bij Intervast makelaardij b.v. ook terecht voor al uw vragen voor Nederlands vastgoed in de Haagse Randstand regio.

Zoals u van ons gewend bent in Suriname, zullen wij voortaan ook in Nederland met dezelfde doortastendheid en voortvarendheid te werk gaan, om ook in Nederland uw aan,-of verkoop van uw woning tot een klinkend succes te maken !

Uiteraard zal u oude gezichten van onze organisatie bij de Nederlandse makelaardij afdeling vinden, maar ter versterking van ons team op de Nederlandse markt ook nieuwe collega's tegenkomen.

Juist in deze hectische vastgoedmarkt is het zaak dat u goed geadviseerd wordt bij de aankoop of verkoop van uw woning in Nederland. Intervast makelaardij b.v. bewijst weer eens temeer, dat haar devies "one stop shop" voor alle adviezen op vastgoedgebied, nu ook in Nederland haar vruchten voor haar klanten zal afwerpen.

Wilt u uw woning te koop aanbieden? Met onze expertise van de Haagse vastgoedmarkt maken wij het onze zaak om zelfs in deze verkopersmarkt het uiterste uit de kan voor u te halen, zodat u het maximale uit de waarde van uw woning kunt halen………

En heeft u juist uw zinnen gezet op uw droomwoning in Nederland ? Maar is het moeilijk om “ertussen” te komen, omdat je al gauw overboden wordt?

Met onze aankoopbegeleiding betaalt u geen cent teveel van uw woning, waarbij wij uiteraard oog hebben voor de huidige realiteit van deze verkopersmarkt, om de aankoop van uw woning in Nederland tot een succes te volbrengen.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.