Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

De bekende slogan GELD LENEN KOST GELD, om consumenten af te houden van aankopen op krediet, geldt zeer zeker ook nog steeds. Met als enige kanttekening dat geld lenen nog nooit zo goedkoop is geweest !

Dit merken met name makelaars en autohandelaren in het duurdere segment. Nu het nog kan wil men een benzine auto met het liefst een dikke v8 rijden alvorens over te schakelen op een elektrische tesla.

Maar ook makelaars zien de omzet enigszins stagneren omdat de vraag door de extreem lage rente het aanbod overstijgt. Gevolg: Nederland stapt massaal over in second home woningen als investering, of er zelf daadwerkelijk te gaan wonen. Nu ook huizen in Nederland de pan uit rijzen, biedt het veel mogelijkheden om tegen een gering rentebedrag geld te lenen voor een tweede woning. Met de aankoop of bouw van een tweede of derde woning in Suriname slaat u meerdere vliegen in 1 klap:

1. U realiseert een droomvilla in het mooie tropische Suriname,

2. Na eigen gebruik kan u de woning verhuren tegen aantrekkelijke rendementen, waar een spaarrekening van de bank jaloers op zal zijn.

3. U ontloopt de negatieve rente die sommige banken nu al voeren.

Door deze extreem lage rente stand levert spaarrente niks op, sterker nog... de Nederlandse banken hebben negatieve rente ingevoerd. Als vlijtige spaarder wordt je gestraft, als het vermogen boven een bepaald bedrag uitkomt.

Als u ook wilt weten wat uw opties zijn in uw financiële situatie. Maakt u vrijblijvend een afspraak met één van onze financiële adviseurs.

Wij helpen u graag op weg om uw droom te verwezenlijken.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.