Tijd in Suriname
Tijd in Nederland
Reeds Gebouwd 16
EUR 60.885,00
te koop
Beschikbaar
Reeds Gebouwd 16
te koop
Beschikbaar
Reeds Gebouwd 16
te koop
Beschikbaar
Reeds Gebouwd 16
te koop
Beschikbaar
Reeds Gebouwd 16
Beschikbaarheid: Beschikbaar
Perceel Categorie: Woningen op maat
Intern ID: 51
Type: te koop
Waterleiding: Ja
Electriciteit: Ja
Straat Verlichting: Ja
Verharde Wegen: Ja
Prijs inclusief meerwerk: 87035
Prijs: Vanaf prijs
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Garages: 1
Huis oppervlakte: 135 m2

Intervast bouwt en ontwerpt elke woning geheel op maat naar wens en budget. Elk budget is toereikend om uw (droom)woning te realiseren. Eveneens is het mogelijk om uw woning voor te bereiden op uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Uw woning is bij Intervast standaard voorzien van 20 cm fundament verhoging boven het maaiveld. Uw woning wordt volledig geschilderd in een kleur naar wens.

De standaard raamkozijnen worden geleverd met shutterramen. Uw te bouwen woning wordt standaard voorzien van een Italiaans dak met 28 bg longspan zinkplaten. De natte ruimtes worden voorzien van volledige betegeling met de door u gekozen tegels tot en met het plafond (dit geldt vóór 1 badkamer, 1 toilet en 1 terras). De te bouwen woning is volledig voorzien van 110V inbouw stopcontacten, schakelaars, elektra leidingen en waterleidingen (van HENCO) conform de eisen van de nutsbedrijven (EBS & SWM), inclusief de keuringspapieren. In overleg met u, wordt uw persoonlijk installatieplan volledig door Intervast voorbereid. Op deze manier bepaalt u waar uw lichtschakelaar in de slaapkamer, het stopcontact in uw keuken en waar uw buitenkraan komt. Door deze goede voorbereiding komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en voorkomen wij dat de lichtpunten, schakelaars of stopcontacten op de verkeerde plaats worden geïnstalleerd.

De plafonnering in uw woning wordt standaard voorzien van PVC naadloze schroten, uw kranen komen uit Europa en zijn van het merk Grohe/Hansgrohe. Uiteraard wordt elke woning standaard voorzien van de juiste bestektekeningen (bouwtekeningen) en de goedgekeurde c.q. vereiste bouwvergunningen vanuit het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie.

Note: alle reeds gebouwde woningen zijn ter voorbeelden/inspiratie/uitleg voor de website bezoeker/nieuwe klanten. Deze zijn reeds opgeleverde projecten voor bestaande klanten van Intervast, en kunnen uiteraard wederom gebouwd worden voor nieuwe klanten.

Features

Meerwerk:
220 Volt WCD'sAluminium schuiframenBuitenkraanDievenijzer deurenDievenijzer ramenDievenijzer terrasExtra wastafelExtra WC duoblokGegalvaniseerde trapezium dakplaten in kleurHydrofoor voorbereidingLichtsensorLuxe sanitairStandaard Europese keukenVolledige betegelingWasmachine aansluiting
Geen lokatie beschikbaar

No reviews for house

Please past text to modal

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.