Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Innovatietechniek

Intervast Innovatietechniek N.V. is onze nieuwe bedrijfstak in Suriname, waarmee wij een boost willen geven aan het inzetten van nieuwe technieken, vernieuwde kennis en hoogwaardige (bouw)materialen voor de bouwsector in het algemeen en de particuliere woningbouw in het bijzonder.

Om dit motto kracht bij te zetten zijn wij begonnen met het introduceren van Henco meerlagenbuizen en pers / steekkoppelingen als medium voor drinkwatertransport in Suriname. Dit ter vervanging van de reguliere, diefstal gevoelige en kostbare koperen buizen.

Na een kennisuitwisseling en met een goedkeuring van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij is dit assortiment sinds 1 oktober 2012 verkrijgbaar via de Handelmaatschappij Kuldipsingh N.V. en sinds 1 oktober 2015 bij Rudan Trading.

Henco Suriname Waterleiding
Intervast Divider
Gebruik de formulier hieronder voor uw aanvraag of informatie verzoek.
Vul aub uw naam in.
Vul aub een geldige emailadres in.
Vul aub een geldige telefoonnummer in.
Invalid Input
Vul aub uw bericht in.
Henco Suriname   Waterleiding Suriname   SWM   Suriname Water   Gasleiding Suriname   Henco   Henco KoppelingenHenco%20Suriname%20 %20waterleiding%20Suriname%20 %20SWM%20 %20Suriname%20water%20 %20gasleiding%20Suriname%20 %20Henco%20 %20Henco%20leidingen

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.