Farishaweg #28

 114.950,00

Farishaweg #28

Twee-onder-een-kap woning/ 2 ruime moderne 4 kamer appartementen

Aan de rand van Paramaribo, op de grens met het district Wanica en nabij de Hermitage Mall en manage Ponderosa, is in 2014 de bouw gestart van deze 2-onder-een kap woningen bestaande elk uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer met schuifpui naar een terras op de wind. Zonder veel inspanning kan het geheel ook als een grote familiewoning gebruikt worden met 6 tot 7 slaapkamers, 4 badkamers en twee terrassen.

In de huidige optie van 2 woningen onder 1-kap, is er sprake van twee identieke gespiegelde woningen waarbij door een inspring zowel de voordeuren als de terrassen maximale privacy bieden.
Alle deuren en ramen van de 2 woningen zijn van aluminium geleverd door ALUPRO en beveiligd met ingebouwde dievenijzer. Alle vloeren inclusief de terrassen alsmede de wanden van de badkamers (tot aan het plafond) zijn betegeld in modern design.

De voordeur leidt tot de openkeuken die overgaat in de woonkamer. Naast de keuken is er een grote was-strijk-en-opbergkamer met een raam. De masterbedroom heeft een eigen toilet en doucheruimte. De andere douche en toiletruimte ligt tussen de twee andere slaapkamers en is via een gangetje in verbinding met de woonkamer. Het gescheiden toilet met eigen ingang doet ook dienst als gastentoilet.

Het geheel is verhoogd gebouwd (vloer 60 cm verhoogd) met extra dikke (18cm) stenen muren, de gehele dak en plafondconstructie is in staal, waarbij de V-dak met een kap onzichtbaar wordt gehouden waardoor het huis zeer modern en strak kubisch oogt, terwijl de plafonds van gipsplaten zijn en de dakgoten verzonken zijn in de muren. Dit alles staat garant voor een lange een lange levensduur en beperkt onderhoud. De twee-onder-een-kap huizen zijn op de wind (noordoostpassaat) gebouwd, waardoor er altijd een verkoelende bries door woonkamer en terrassen trekt.
Voor de twee hydroforen is een apart berghok.

De woning is niet helemaal af. Keukenblokken (besteld en betaald, maar nog niet gemaakt bij Interdeco) moeten nog geplaatst worden, en zo ook badkamer kranen enz. Dat geeft de koper de gelegenheid om zijn eigen voorkeuren in deze te maken. Tegen die achtergrond is de vraagprijs is er dan ook voor aangepast met de verlaging met ruim 1/3 deel van het bedrag van de investering.

Details

Prijs :  114.950,00
Item : Perceel & woningen
Grondtitel : Eigendom
Oppervlakte : 634 M²
Woonoppervlakte : 290
Wijk : Welgelegen
Slaapkamer(s) : 6
Badkamer(s) : 4
Water : ✔
Elektriciteit : ✔
Verharde wegen : ✔

Zoek op kaart

Contact


Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag


+31 (0)70 - 360 1569


info@intervast.nl

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.