214.995,00

Farishaweg #29

Droomhuis met zwembad
Met aangebouwde praktijkruimte voor arts, tandarts, of fysiotherapeut
Nabij Hermitage Mall en Ponderosa Manage.

Landelijk in het groen gelegen, en omgeven door een 4-tal nieuwbouw villaparken nabij de Hermitage Mall en Ponderosa Manage, staat dit prachtige goed beveiligde en op de wind (noordoostpassaat) gebouwd huis met 4 slaapkamers, 3 badkamers, een moderne keuken met inbouw apparatuur en bijkeuken/ berging, als ook een aparte wasmachine en wasdroogkamer, een grote garage met elektrische roldeur, extra berging in de tuin waarin ook de hydrofoor en spullen voor tuin en zwembad onderhoud, en last but not least een bijzonder grote woonkamer die uitmondt in een gedeeltelijk overdekte patio waarin zich het zwembad en een (Boeddhistische) Zen binnentuin bevindt.
Bezoekers zijn altijd aangenaam verrast als zij de sprookjesachtige woonkamer betreden, want vanaf de straat oogt de in U-vorm gebouwde woning strak en recht-toe-recht-aan.
In de zijkanten van de U-vorm bevinden zich de 4 slaapkamers die via schuifpuien uitkomen op het zwembad en de overdekte Zen binnentuin.
Via de garage staat de woning in verbinding met de aangebouwde praktijkruimte/ kantoorruimte of ook te gebruiken als boetiekwinkel. Deze aanbouw waarin ook een douche en toiletruimte, heeft een eigen hoofdingang en parkeerplaats voor de deur.
Het geheel is verhoogd gebouwd (vloer 60 cm extra verhoogd) met dikke stenen muren, de gehele dak en plafondconstructie in staal, waarbij het V-dak onder een kap schuilgaat, met eveneens verborgen dakgoten, en afgewerkt met een gips plafond, waardoor het huis zeer modern en strak kubisch oogt. Dit ontwerp garandeert een lange levensduur en beperkt onderhoud.
Het huis is op de wind (noordoostpassaat) gebouwd, waardoor er altijd een verkoelende bries over de U vorm trekt, terwijl alle kamers bovendien zijn voorzien van airconditioning.
Het terrein is aan drie zijden omheind/ ommuurd met aan de voorzijde een open betegelde ingang. Er bestaat ook een tekening voor een afgeschermde veranda van muggengaas, waarmee de tuin maximaal gebruikt kan worden voor het kweken van orchideen enz. en de muggen isolatie compleet wordt.

Kenmerken van de woning
– De woning is in 2013 onder architectuur gebouwd.
– Heeft 4 slaapkamers, waarbij de masterbedroom een eigen bad en een aparte doucheruimte heeft.
– De Masterbedroom is voorzien van een grote kastenwand met spiegel schuifdeuren. De overige kamers hebben ook ingebouwde kasten. Alle kamers hebben moderne splitlevel airconditions.
– In totaal zijn er 3 moderne badkamers/ douche ruimten met wastafels en drie toiletten. Warm- en koudwater leidingen zijn ingebouwd.
– Er is een aparte ruime voor de wasmachine, droger, en waslijnen (overname van apparatuur is mogelijk)
– De Europese Keuken met elektrische kookplaat en oven, grote Amerikaanse koelkast, enz. heeft een kleine bijkeuken/ voorraadkamer.
– Het zwembad in de U heeft een kinderbadje en verloopt daarna van 1,40 tot 2,10 m diep
– De Zen binnentuin met grote Budha heeft een rotssteen waterval met verlichting.
– Het hele huis is voorzien van aluminium schutter ramen met ingebouwde dievenijzer en muggengaas aangebracht door ALUPRO. Ook is er een moderne alarminstallatie met centrale aansluiting en camara’s.

– De voordeur van het huis is verscholen en heeft een eigen kleine beveiligde veranda/halletje.
– De garage met ruimte voor 2 auto’s is voorzien van een electrische stalen roldeur.
– De tuin is geheel omrasterd en gedeeltelijk van tegels en grind voorzien, en zal een nieuwe bewoner met groene vingers veel plant plezier bezorgen. Temeer als ook de geprojecteerde orchideeën veranda met muggen-screen aan de achterzijde bij de Zen tuin wordt toegevoegd
– Alle vloeren van het huis en alle badkamer wanden zijn betegeld met zware massieve tegels in een modern design.

Dit huis is een droomhuis voor mensen die van de prachtige Surinaamse natuur en het klimaat houden en toch snel in de Mall en de drukte van de stad willen zijn, maar ook graag vrienden en familie in een mooie ruime omgeving ontvangen voor een barbecue aan de rand van de pool. De woning bevindt zich in een snelgroeiende middenklasse wijk. Zeer geschikt voor een goed draaiende huisartsenpraktijk of een tandkliniek of een fysiopraktijk. Dit zijn allemaal voorzieningen die nu in de wijk ontbreken.

Details

Grondtitel : Eigendom
Oppervlakte : 840 M²
Woonoppervlakte : 350
Wijk : Welgelegen
Slaapkamer(s) : 4
Badkamer(s) : 3
Water : ✔
Elektriciteit : ✔
Verharde wegen : ✔
Prijs :  214.995,00
Item : Percelen en woningen

Contact


Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag


+31 (0)70 - 360 1569


info@intervast.nl

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.