94.950,00

Ivoorpalmstraat / Pinapalmstraat

Ervaar het buitenwonen op 15 autominuten van het centrum. Heeft u altijd al willen wonen in Paramaribo stad, maar zonder de stadsdrukte van alle dag om u heen?

Het perceel gelegen aan de Ivoorpalmstraat en Pinapalmstraat biedt met 468 m2 voldoende privacy om in alle rust thuis te onthaasten van het drukke stadsleven. De hierop geprojecteerde woning is groot 140 m2 en is centraal op het perceel gebouwd. Door de gunstige hoekligging, is het perceel goed te bereiken, of je nu vanuit de Hendrikstraat, de Kwattaweg of zelfs via de Leidingen aan komt rijden, alternatieve routes genoeg om een drukke file te vermijden, wat ook een unike sellingpoint van dit huis is te noemen.

De laagbouwwoning is in goede staat en bestaat uit een tuingerichte woonkamer, met doorloop naar een groot overdekt terras. Hierdoor is de ervaring met het buitenleven optimaal in de woning gerealiseerd.

Verder beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers en een grote woonkeuken, waar het heerlijk kokkerellen is, maar er toch feeling met de rest van de familie in de woonkamer gehouden kan worden, door de open structuur van de woning. Uiteraard zijn er diverse airco units in de woning aanwezig, om, indien gewenst, ook op een warme middag voor enige verkoeling te kunnen zorgen.

Details

Grondtitel : Eigendom
Oppervlakte : 468 M²
Woonoppervlakte : 140
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 2
Water : ✔
Elektriciteit : ✔
Verharde wegen : ✔
Prijs :  94.950,00
Item : Percelen en woningen

Contact


Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag


+31 (0)70 - 360 1569


info@intervast.nl

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.