Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

14 jaar geleden hadden mijn man en ik een droom: een eigen huis bouwen in Suriname! Deze droom hebben wij waar kunnen maken met Intervast en wij hebben een heerlijk huis gehad waar wij 13 jaar van hebben genoten. Elk jaar gingen wij een paar maanden naar Suriname totdat mijn man werd getroffen door een ongeneeslijke ziekte en hij helaas is komen te overlijden.

Omdat het huis in Suriname toch meer zijn droom was dan de mijne heb ik toen besloten het huis te verkopen. Ik heb na 13 jaar weer contact opgenomen met Intervast en ik kan niet anders zeggen dan dat zij ook nu weer uitstekend werk hebben verricht. Door hun goede kennis van de lokale huizenmarkt hebben wij gezamenlijk een courante prijs bepaald en jawel: binnen vier maanden vonden zij een geschikte koper en in de twee maanden daarna was alles geregeld en is het huis overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Ik ben Intervast dankbaar voor hun goede zorgen én ontzorgen.

 

Wij hebben 14 jaar geleden met de oude heer Kanhai zaken gedaan en nu staat zijn zoon Rohit aan het hoofd, maar beide keren zijn tot volle tevredenheid mijn zaken behartigd. Ook in Suriname was weer alles goed geregeld. Intervast blijft gewoon Intervast: een betrouwbare partij waar je iets mee kunt.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.