Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Van tevoren werd ons van alle kanten medegedeeld dat je er zélf bij moet zijn als je een huis in Suriname laat bouwen, anders zou er alleen maar ellende van komen.

Wel, wij zijn naar Suriname gegaan bij de eerste steenlegging en pas teruggekeerd naar Suriname toen het huis opgeleverd werd. Het is allermaal goed verlopen, het huis zag er goed uit en was netjes afgewerkt.

Wij zijn met Intervast Nederland in zee gegaan omdat zij een concurrerende prijs aanboden voor het bouwen van een huis vergeleken met andere (Surinaamse) bouwers die ook een kantoor in Nederland hebben. Wij wilden een aanspreekpunt in Nederland hebben zodat we van tevoren goed door konden spreken wat voor een huis wij ons konden veroorloven, om plannen te maken en aan te passen voor de bouw daadwerkelijk begon ect.

Ook op kantoor in Suriname heeft Intervast zeer bekwame mensen met wie wij goed contact hadden tijdens de bouw per email (en telefoon). Wel goed je mail in de gaten houden om eventuele vragen en/of aanpassingen door te krijgen zodat het bouwproces niet vertraagd wordt.

Er werden regelmatig foto’s gestuurd van het huis tijdens het bouwproces. Na de oplevering moesten er nog wat kleine dingen gebeuren en ook daar hebben zij adequaat op gereageerd en een goede service verleend. Wij krijgen veel complimenten van lokale Surinamers die bij ons op bezoek komen en ons zeggen dat het huis er zo goed uitziet en zo netjes is afgewerkt.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.