Intervast Vakantiegeld actie

De vakantie staat voor de deur. Een vakantie in het heerlijke Suriname lonkt weer. Volgende maand wordt er voor de meesten onder ons vakantiegeld bijgeschreven.

Suriname staat weer volop in het nieuws. Positief nieuws, bij voorbeeld dat de economie van Suriname nu positiever wordt beoordeeld dan voorheen.
Dit is voornamelijk te danken aan de grondstofprijzen van olie en goud, die weer behoorlijk gestegen zijn.
Maar ook negatief komt Suriname in het nieuws, bijvoorbeeld door de almaar stijgende kosten van benzine en dientengevolge de kosten van het levensonderhoud voor de Surinaamse gewone man of vrouw.
Maar per saldo helt de balans naar het positieve deel over want door de staatsinkomsten nemen toe, waardoor zaken als de inflatie en met name de staatsschuld teruggedrongen kan worden.
Hiermee kom ik op de titel van deze nieuwsbrief. Het vakantiegeld is een uitgelezen kans om als aanbetaling te gebruiken voor de aankoop van uw perceel.
Heeft u een perceel in Suriname op het oog? Intervast biedt u financieringsmogelijkheden met gunstige voorwaarden en rentepercentages om de aankoop van uw droomkavel in Suriname mogelijk te maken. Echter om uw kavel sneller op uw naam te kunnen laten zetten, is een snelle afbetaling wel een vereiste. Zoals de Surinaamse overheid haar staatsschuld terugdringt met extra inkomsten, zo kan het vakantiegeld gebruikt worden voor de extra afbetaling van uw perceel.
Vraag naar uw mogelijkheden en uw vakantiegeld actie voorwaarden !!