Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

De bekende slogan GELD LENEN KOST GELD, om consumenten af te houden van aankopen op krediet, geldt zeer zeker ook nog steeds. Met als enige kanttekening dat geld lenen nog nooit zo goedkoop is geweest !

Dit merken met name makelaars en autohandelaren in het duurdere segment. Nu het nog kan wil men een benzine auto met het liefst een dikke v8 rijden alvorens over te schakelen op een elektrische tesla.

In onze vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over "de herontdekking" van Suriname als stabiel investeringsland. We hebben het gehad over een miljarden US dollar investering die Suriname tegemoet kan zien als een Scandinavisch bedrijf één van de grootste waterkrachtcentrales die in Zuid Amerika gebouwd zal worden zal hebben gerealiseerd.

Na twee regeringsperiodes van de oud president, de heer Desiree Delano Bouterse, lijkt Suriname weer terug bij af. Al zullen velen beamen dat Suriname nu slechter af is door de torenhoge schulden waar Suriname door de regering van de afgelopen 10 jaar mee is opgescheept.

Maar....., met een hoofdletter M,......... schijn bedriegt: net als een fenix die uit haar as verrijst, is Suriname bezig met een inhaalrace om de verloren tijd van de afgelopen 10 jaar in te halen.

Fiscale Rubriek
Aangifte inkomstenbelasting 2020 en de Kinderopvangtoeslagaffaire

  1. Aangifte inkomstenbelasting tips en trucs

Een jaarlijkse traditie om aangifte inkomstenbelasting te (laten) doen. De belastingdienst weet veel over u, maar nog niet alles. Daarom vullen we onze aangifte aan met de gegevens die ze niet kunnen weten.
Ik neem u in deze rubriek mee in de wereld van de aangifte inkomstenbelasting met tips en trucs. Wist u dat....

Pagina 1 van 2

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.