Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

INTERVAST is opgericht in 1994 met als doel om in te spelen op de behoefte naar kwalitatief goede bouwkavels en nieuwbouw in Suriname. Intussen is Intervast uitgegroeid tot een internationale speler met kantoren in zowel Suriname als in Nederland en bedienen wij de markt met een scala aan producten en diensten om de vastgoeddroom van onze clientèle van A tot Z geheel uit handen te nemen. Anno 2024 is INTERVAST HET adres voor betrouwbaar zaken doen in bouwend Suriname.

Voor ons kantoor te Paramaribo zijn wij op zoek naar kandidaten met bouwkundige scholing én ervaring voor de functie van bouwopzichter.

Als bouwopzichter ben je samen met je team verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, voorbereiding, (veld) controle, correctie en terugkoppeling en (foto)rapportage van de diverse bouwprojecten, alsmede de werk- en projectvoorbereiding vanaf bestektekening en vergunningsfase enerzijds als de totale begeleiding van het project tot oplevering en zelfs hierna in een mogelijk traject van beheer en verhuur anderzijds. Je werkt in een dynamische omgeving en hebt overleg lokaal, maar ook internationaal. Ook begeleid je onze binnen- en buitenlandse klanten tijdens bouwzichtdagen of gewoon gezellig op pad (soms digitaal) om tegels en of keukenapparatuur uit te zoeken Kortom; een veelzijdige en veeleisende job in een platte maar no nonsens organisatie waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. 

Zie jij jezelf ons team versterken, heb je geen 8-4 mentaliteit, herken je je passie om mooie bouwwerken te realiseren en kan jij het verschil maken tussen matige prestaties en TOP prestaties?
Gelieve uw sollicitatiebrief en CV te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Office Paramaribo
Franchepanestraat 127
Maandag - Vrijdag ; 8 AM - 4 PM

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.