Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Intervast: digitalisering en transparantie op zijn best

De service die ik heb ontvangen van Intervast bij de aankoop van een perceel in hun verkavelingsproject was uitstekend en heeft me zeer tevreden gesteld.

Ik kon alle zaken via e-mail vanuit Zweden regelen – het was immers 2020 en het begin van de covid pandemie.

Toen ik extra informatie nodig had, kon ik Intervast gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken. Zelfs mijn ouders konden het Intervast-kantoor in Suriname bezoeken voor extra informatie. 

 

De koopovereenkomst werd per post (met een kopie via e-mail) van Nederland naar Zweden gestuurd. 

Betaling werd gedaan via girale overmaking (Intervast heeft bankrekeningen in Nederland en in Suriname).

Ik heb zaken vanuit Zweden afgehandeld en hoefde niet één keer naar het kantoor in Nederland of Suriname te gaan - alle transacties en communicatie werden digitaal uitgevoerd. 

Alleen het notariële gedeelte en de overdracht vonden plaats in Suriname. Vooral de notariële overdracht werd perfect geregeld door Intervast. Het enige wat in Suriname gebeurde was de ondertekening van de overdracht bij de notaris. 

Intervast heeft mij van tevoren laten weten hoelang het zou duren om een overdracht te maken. Hierdoor kon ik mijn vakantie zo plannen dat ik tijdens mijn vakantie in Suriname de overdracht kon ondertekenen (Intervast heeft mij ook een notaris aanbevolen). 

Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer zaken te doen met Intervast.

 

Ik beveel Intervast ten zeerste aan; hun service, vooral hun klantenservice, was uitstekend en transparant!”

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.