Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Recensie Familie Sjouken

In 2005 hebben wij bij Intervast een perceel gekocht met het idee om er ooit een huis te bouwen. Van alle kanten werden wij gewaarschuwd dat bouwen in Suriname veel risico’s met zich meebrengt, vooral als je er zelf niet bij bent. Wij zijn dan ook heel zorgvuldig op zoek gegaan naar een betrouwbare partner toen wij in 2018 besloten om te gaan bouwen. We hebben veel partijen gesproken en uiteindelijk hebben wij met volle overtuiging gekozen voor Intervast Nederland.

Waarom?

 

 

Vanwege het eerlijke verhaal tijdens onze gespreken. Waar andere partijen onze zorgen vaak wegwimpelden met dooddoeners als: “Nee daar hoeft u niet bang voor te zijn, maakt u zich geen zorgen, dat komt allemaal goed”, vertelde Intervast ons wat ze eraan doen om problemen te voorkomen en hoe ze het oplossen als het toch misgaat.

“Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Daar hangt wel een prijskaartje aan, maar het bespaart u veel ellende.”

 

In februari 2019 werd de bouw gestart met de bedoeling de woning in december 2019 op te leveren.

Tijdens het bouwproces werd ons contact met Intervast intensiever. Intervast ging professioneel te werk en onze contacten werden ook steeds persoonlijker, ook met de directie. Als er problemen waren werden er geen doekjes om gewonden maar kregen wij het eerlijke verhaal. Zo kregen wij eerlijk te horen dat de bouw was stil gelegd en dat er gezocht moest worden naar een andere onderaannemer.

 

We hebben een goede relatie gekregen met Intervast, zowel in Suriname als in Nederland. Toen wij in december 2019 in Suriname gingen kijken hoe het ervoor stond kregen wij alle hulp bij het aanschaffen van ons interieur.

 

En toen kwam Corona! De bouw lag weer stil.

Na de Coronaperiode was er een gebrek aan bouwmaterialen en waren de prijzen fors gestegen. Ook hier het eerlijke verhaal van Intervast.

“Wij zijn onvoldoende instaat om alle projecten weer snel op te starten.”

Toen wij in augustus 2022 in Suriname waren kregen wij van Intervast de belofte dat wij de Kerst in ons eigen huis zouden vieren.

En die belofte is dik nagekomen! Het huis is prachtig geworden.

 

Wij blijven vol vertrouwen zakendoen met Intervast.

Zij zorgen voor het beheer van de woning terwijl wij in Nederland zijn.

 

 

 

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.