Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Aanbod

Villapark Arena, Kwatta
vanaf
 30.000,00
Beschikbaar
Villapark Arena, Kwatta
Beschikbaar
Villapark Arena, Kwatta
Beschikbaar
Villapark Arena, Kwatta
Beschikbaar
Villapark Arena, Kwatta
Beschikbaar
Villapark Arena, Kwatta
Soort object: Verkaveling Project
Perceel oppervlakte: 471 m2
Waterleiding: Ja
Electriciteit: Ja
Sl
Straat verlichting: Ja
Verharde wegen: Ja

Perceels ID: Aanwezig [wat is dit?]
Plattegrond: Niet van toepassing
Perceelkaart: Geen Perceelkaart beschikbaar

Villapark Arena behoort tot één van Intervast's vele aangeboden projecten in Suriname. Elk beschikbaar perceel begint in een verkavelingsproject ontwikkeld door een projectontwikkelaar. Alvorens de door u gekozen bouwkavel is bebouwd met uw (droom)woning heeft uw stuk grond al verschillende fases doorlopen.

De eerste stap in een verkavelingsproject is het uitwerken van de ideale lengte/breedte verhouding. Dit wordt verwerkt in een projectkaart die wordt gebaseerd op de moederkaart van het project. Het vergunningsproces is een belangrijk onderdeel in een verkavelingsproject, hierin worden de wetten en eisen vastgesteld waar uw kavel en toekomstige bebouwing aan moet voldoen; bekokering en de minimale bebouwing zijn punten die worden verwerkt in de vergunningen.

Na een goedgekeurde vergunning wordt het over het algemeen bebost terrein volledig omgeturnd tot een compleet nieuwe woonwijk met geschikte bouwkavels om uw (droom)woning te realiseren.
Elk perceel wordt voorzien van de noodzakelijke faciliteiten in zowel infrastructuur als in nutsvoorzieningen.

Elk project is uniek, elke kavel is uniek en ook elke woning is uniek. Het bezitten van een eigen stuk grond met de mogelijkheden om zowel te wonen als bedrijvigheid te ondernemen is must voor eenieder.

Intervast heeft speciale prijsformuleringen bij de woningbouw mits u, uw bouwkavel heeft aangekocht bij Intervast.

Het project te Villapark Arena is voorzien van goed gelegen bouwkavels variërend tussen de 350 m2 en de 1.080 m2.

De noodzakelijke faciliteiten als gezondheidszorg, onderwijs, supermarkten en openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving gevestigd, tevens is het project goed te bereiken met directe verbindingswegen.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.