Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Aanbod

MK Village, Leiding 18
vanaf
 12.500,00
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Beschikbaar
MK Village, Leiding 18
Soort object: Verkaveling Project
Perceel oppervlakte: 348 m2
Waterleiding: Ja
Electriciteit: Ja
Sl
Straat verlichting: Ja
Verharde wegen: Nee

Perceels ID: Op aanvraag [wat is dit?]
Plattegrond: Niet van toepassing
Perceelkaart: Bekijken

MK Village (Leiding 18) is een uitmuntend verkavelingsproject gelegen aan het Saramacca Kanaal. Wonen in een oase van rust omgeven door natuur en dat op slechts 20 minuten rijden van de stad. MK Village is een mooi en landelijk verkavelingsproject in een rustige woonomgeving aan het eind van Leiding 18, grenzend aan het Saramacca Kanaal. MK Village wordt opgeleverd met: elektra, water, verharde wegen, modale kavels, woon/werk-kavels, two-way in kavels, straatverlichting & villakavels aan het water. De hele omgeving van het project ligt in een zee van lage begroeiing met veel vogels en klein wild. Voor liefhebbers is dit een prachtige locatie om vanaf je eigen perceel te varen op het Saramacca Kanaal. Het project is goed ontwaterd dankzij het nabijgelegen Saramacca Kanaal. De kavelgrootte ligt tussen 348 m2 en 741 m2. Elk beschikbaar perceel begint in een verkavelingsproject ontwikkeld door een projectontwikkelaar. Alvorens de door u gekozen bouwkavel is bebouwd met uw (droom)woning heeft uw stuk grond al verschillende fases doorlopen.

De eerste stap in een verkavelingsproject is het uitwerken van de ideale lengte/breedte verhouding. Dit wordt verwerkt in een projectkaart die wordt gebaseerd op de moederkaart van het project. Het vergunningsproces is een belangrijk onderdeel in een verkavelingsproject. Hierin worden de wetten en eisen vastgesteld waar uw kavel en toekomstige bebouwing aan moet voldoen; bekokering en de minimale bebouwing zijn punten die worden verwerkt in de vergunningen.

Na een goedgekeurde vergunning wordt het over het algemeen bebost terrein volledig omgeturnd tot een compleet nieuwe woonwijk met geschikte bouwkavels om uw (droom)woning te realiseren. Elk perceel wordt voorzien van de noodzakelijke faciliteiten in zowel infrastructuur als in nutsvoorzieningen.

Elk project is uniek, elke kavel is uniek en ook elke woning is uniek. Het bezitten van een eigen stuk grond met de mogelijkheden om zowel te wonen als bedrijvigheid te ondernemen is must voor eenieder.

Intervast heeft speciale prijsformuleringen bij de woningbouw mits u, uw bouwkavel heeft aangekocht bij Intervast.

De noodzakelijke faciliteiten als gezondheidszorg, onderwijs, supermarkten en openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving gevestigd, tevens is het project goed te bereiken met directe verbindingswegen.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.