Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Nieuwbouw

Reeds Gebouwd 8
vanaf
 66.973,50
Huis oppervlakte: 135 m2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Aantal garages: 1

Waterleiding: Ja
Electriciteit: Ja
Sl
Straat verlichting: Ja
Verharde wegen: Ja

Plattegrond: BG

Intervast bouwt en ontwerpt elke woning geheel op maat naar wens en budget. Elk budget is toereikend om uw (droom)woning te realiseren. Eveneens is het mogelijk om uw woning voor te bereiden op uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Uw woning is bij Intervast standaard voorzien van 20 cm fundament verhoging boven het maaiveld. Uw woning wordt volledig geschilderd in een kleur naar wens.

De standaard raamkozijnen worden geleverd met shutterramen. Uw te bouwen woning wordt standaard voorzien van een Italiaans dak met 28 bg longspan zinkplaten. De natte ruimtes worden voorzien van volledige betegeling met de door u gekozen tegels tot en met het plafond (dit geldt vóór 1 badkamer, 1 toilet en 1 terras). De te bouwen woning is volledig voorzien van 110V inbouw stopcontacten, schakelaars, elektra leidingen en waterleidingen (van HENCO) conform de eisen van de nutsbedrijven (EBS & SWM), inclusief de keuringspapieren. In overleg met u, wordt uw persoonlijk installatieplan volledig door Intervast voorbereid. Op deze manier bepaalt u waar uw lichtschakelaar in de slaapkamer, het stopcontact in uw keuken en waar uw buitenkraan komt. Door deze goede voorbereiding komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en voorkomen wij dat de lichtpunten, schakelaars of stopcontacten op de verkeerde plaats worden geïnstalleerd.

De plafonnering in uw woning wordt standaard voorzien van PVC naadloze schroten, uw kranen komen uit Europa en zijn van het merk Grohe/Hansgrohe. Uiteraard wordt elke woning standaard voorzien van de juiste bestektekeningen (bouwtekeningen) en de goedgekeurde c.q. vereiste bouwvergunningen vanuit het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie.

Note: alle reeds gebouwde woningen zijn ter voorbeelden/inspiratie/uitleg voor de website bezoeker/nieuwe klanten. Deze zijn reeds opgeleverde projecten voor bestaande klanten van Intervast, en kunnen uiteraard wederom gebouwd worden voor nieuwe klanten.

Meerwerken
Prijs inclusief meerwerk: € 107.233,50
 220 Volt WCD's
 Aluminium schuiframen
 Boiler installatie
 Buitenkraan
 Dievenijzer deuren
 Dievenijzer ramen
 Dievenijzer terras
 Extra wastafel
 Extra WC duoblok
 Gas aansluiting
 Gasleiding
 Gegalvaniseerde trapezium dakplaten in kleur
 Hydrofoor installatie
 Hydrofoor voorbereiding
 Lichtsensor
 Standaard Europese keuken
 Volledige betegeling
 Warm water tappunten
 Wasmachine aansluiting
Please past text to modal

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.