Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Bij het zoeken naar een perceel kwam ik via vrienden in contact met Intervast. Bijkans 20 jaren verder ben ik nog steeds hun klant. Ik kan met zekerheid zeggen dat zij m.i. betrouwbaar zijn en gemaakte afspraken nakomen.

Ook toen ik mijn huis ging bouwen hebben zij daarbij geholpen. Mijn eigen ontwerp en tips hunnerzijds hebben gemaakt dat vandaag aan de dag mijn droomhuis er staat. Hun tips en voorgestelde mogelijkheden waren top en bij elke stap van droom tot realisatie, werd ik als opdrachtgever betrokken. Aan mij werd eveneens genoeg bedenktijd gegund.

Het per e- mail communiceren betreffende de offerte, de kleur, de stijl, oplevertijd etc. heb ik als prettig en tijd besparend ervaren. Hun eerlijkheid, als het ging om een eventuele vertraging of overmachtsituaties hunnerzijds, heb ik op prijs gesteld. Je werd daarover terstond bericht via e- mail als telefonisch. Het contact verliep heel goed, zowel tussen Intervast en ik in Nederland als tussen mijn contactpersoon en Intervast in Suriname.

Ik heb er geen moment spijt van gehad om zaken te doen met Intervast. Hartelijk dank voor mijn droomhuis en bovenal jullie geduld met klanten, zoals ik.

Ik kijk er naar uit om spoedig weer zaken met jullie te doen.

Een tevreden klant.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.