Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Ongeveer 2 jaar geleden zijn wij in zee gegaan met Intervast voor de verkoop van onze woning in Suriname. Helaas heeft het door de onstabiele economische situatie in Suriname veel langer geduurd dan verwacht om onze woning te kunnen verkopen. Desondanks heeft Intervast zich vanaf het begin ingezet om tot een goede verkoop te komen.

Tijdens het verkoopproces kunnen wij alleen spreken van vakkundigheid bij Intervast. Intervast heeft vanaf onze eerste ontmoeting tot de afronding van de verkoop zich heel professioneel en betrouwbaar opgesteld. Wij hebben nooit een moment van twijfel gehad. Alle contacten die werden gelegd met potentiele kopers werden per mail of telefonisch aan ons kenbaar gemaakt. Gedurende het hele proces werden wij van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Intervast heeft alle mogelijkheden uit de kast gehaald om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn om de verkoop tot een succes te maken. Wij zijn heel erg tevreden over onze samenwerking met Intervast. Vanaf het begin tot de verkoop is alles tot in de puntjes geregeld door Intervast. Op Intervast kun je zeker rekenen!

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.