Tijd in Suriname
Tijd in Nederland

Al een jaar of vijf gingen de gedachten van mijn vrouw en mij uit naar het laten bouwen van een woning in Suriname, zodat we na onze pensionering echt konden gaan genieten van het land, de natuur, de mensen en het eten. We hebben diverse mogelijkheden onderzocht, van aanbod in Nederland tot en met het aanbod in Suriname. Dat laatste was qua prijs verreweg het interessantst, maar gaf ook de meeste onzekerheden en risico's.

Tenslotte kwamen we uit bij Intervast. Wel wat duurder, maar dan krijg je ook waar voor je geld. En er wordt onder Nederlands recht gebouwd. Alles volgens contract. We hadden op de computer al een eigen ontwerp voor ons droomhuis gemaakt, maar tijdens overleg op kantoor in Den Haag werd het oorspronkelijke ontwerp steeds verder verfijnd. Op dat moment merk je echt dat je profiteert van de kennis en ervaring van de betrokken mensen van Intervast. Uiteindelijk is de woning volgens plan opgeleverd in mei 2019. Een prachtige woning, waar we heel blij mee zijn. Ook de nazorg was goed, kleine onvolkomenheden werden alsnog opgelost. Meteen daarop hebben we Intervast een vervolgopdracht gegund voor de bouw van een omheining van totaal 180 meter lengte, betonnen muur met stalen hekwerk, vier poorten, waaronder een electrische rolpoort naar de garage. Ook die opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Zijn er dan helemaal geen minpuntjes? Jawel, de beloofde afwatering via zes putten en rioolpijpen functioneert niet, er is geen val en de putten liggen te hoog waardoor het regenwater niet in de putten terechtkomt. De aannemer is er ook niet in geslaagd om dit achteraf op te lossen.

Zouden we dit proces opnieuw doen met Intervast? Jawel, zeker weten. We hebben er beslist geen spijt van. Inmiddels wonen we er nu bijna een jaar, het huis is uit de kinderziekten, veel door Intervast achteraf opgelost, en dat steeds in goed overleg. Door een goed ontwerp en regelmatig contact is vrijwel alles gegaan zoals we ons dat hadden voorgesteld.

Contact

Locatie

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en tips? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u uzelf altijd weer afmelden.